søndag den 19. august 2012

Marked på Odense Havn.


Min sidste feriedag :(  En lille tur på havnen gav lige et par fine indkøb. Dette maskinstrikkegarn, som jeg tænker kan strikkes dobbelt til et sjal - måske Pretty as a peacock, som jeg er meget varm på at prøve. Og så til 25 kr for mere end 500 g.


Jeg fandt oså et nodestativ til kun 75 kr, som jeg har ledt efter længe til at sætte opskrifter op i. Det bliver vist rigtig godt.Til slut kommer lige et billede af Livstykkehuen fra Bente Geil. Den eneste model jeg lige kunne finde var min mor's ikke særlig kønne gamle dukke. Det er nr 2 hue, men den første kom videre før jeg fik et billede af den.Forbrug: 25 g Gepard Cotton Wool2 kommentarer:

Jette sagde ...

Så må vi have en knitalong med Peacock, den har jeg også haft kig på i mange år. Vidste slet ikke der var marked, men det er jo fine ting du har fundet, lige hvad du manglede.
Og så fik jeg da lige set den hue, den ser ud til at sidde rigtig godt.

Joan B. sagde ...

Ja Jette: go' ide med en knitalong. Har lige bestilt opskriften på dansk. Der er et lille marked på havnen hver søndag i sommermånederne. Det er meget forskelligt, hvor mange boder der er og hvordan de er.