mandag den 6. august 2012

Kortærmet sommertrøje.For snart længe siden vandt jeg dette Øko-bomuldsgarn fra Mark's & Kattens og nu skulle det være, at det blev brugt, så jeg fandt opskriften på Bitte af Else Schjellerup. Igår lukkede jeg så forstykket af og opdager, at der er farveforskel - så ØV. Det eneste nøgle der ikke havde farvekode har jeg altså brugt uden at opdage det, før jeg var færdig. Nu overvejer jeg lidt om jeg bare skal opgive eller strikke færdig og så prøve at farve den???

Jeg har også lige et billede af min sommertrøje. En opskrift jeg fandt i Familie Journalen med knapper jeg fandt på ferien på Sicilien. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg synes om den. Den er lidt stram i ærmerne, men det giver sig måske når det er bomuld.
Forbrug: 375 g Jo Sharp Cotton
2 kommentarer:

Fríða sagde ...

öv, öv!! rigtig ærgerligt når sådan noget sker, men den anden tröje synes jeg er meget fin, kunne da godt finde på at efterligne den.
kh.fra Island
Frida

Jette sagde ...

Det var da frækt at sende noget garn der ikke er i samme indfarvning, det kan de da ikke være bekendt. Måske vil det også kunne ses ved en farvning.
Kan du ikke pille ærmerne op og tage flere masker på, eller er de ikke strikket på fra oven??? Den ser ellers go ud, hvis vi får mere sommer i år.