mandag den 26. december 2011

Dejlige julegaver


Dejlige gaver jeg har fået af min kære familie, som ellers synes jeg måske har garn nok. Jeg glæder mig helt vildt til at prøve at strikke af moskus-garn. Det er helt vildt blødt, nu skal jeg så bare finde den helt rigtige opskrift på et lille sjal eller tørklæde, hvor det rigtig kan komme til sin ret. Blikfang har jeg også haft kig på og min bonusdatter har købt det uden at hun vidste, at jeg ønskede det - bare fordi hun lige synes det var mig. Jeg er ikke sikker på at strømpegarnet bliver til strømper, der er jo så mange fine tørklæder, det også kan bruges til.
Jeg har lige lukket af på de geilske Bagtanker, så nu skal der hæftes ender og så i vaskemaskinen inden der kommer billeder af den.
I formiddag fik jeg vundet mit Samarkand op, så nu er Carla's Mor på pindene. Den glæder jeg mig til - 3 tråde på pind 5: Det går nok stærkt!
Selvom det er dejligt med familiejulekomsammen er det nu også dejligt med en lang gåtur (som idag var på Enebærodde) og så en kande kaffe og strikketøjet i sofahjørnet.

2 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Lækre julegaver du har fået...glæder mig til at følge det du får strikket af det.;-)

Jette sagde ...

Helt misundelig, sikke fine gaver, de ved lige hvad du kan bruge. Må mærke på det moskus næste gang vi ses. Så kører hjernen på højtryk med hvad du nu skal finde på at lave af det..:o)