søndag den 29. maj 2011

Garn-tur til Århus

Fredag havde Jette og jeg en dejlig dag i Århus, hvor vi besøgte en masse dejlige garnbutikker. Tænk at have så mange i een by.
Det blev til en hel del garn - vist 1200 g. så nu er der til mange hyggelige timer.

Dette er til Camomille, som så mange har strikket og det er vist et godt TV-strik. Ulden blev købt i Garnlageret og Alpaka'en i Tøndering Strik.

Så var der jo tilbud på Drops hos Netgarn og der købte jeg disse 2 nøgler til et hæklet tørklæde fra Hendes Verden. Jeg hækler ikke så meget, men her kan jeg jo lave et par rosetter af gangen.
I Netgarn fik jeg også et nøgle Fritidsgarn. Jeg har 1 i forvejen, så nu kan jeg lave et par filtede futter jeg fik opskriften på på en strikkecafé på Kulturmaskinen. Det at filte er nyt for mig, men det må prøves.

Hos Fandango kom dette tørklæde i posen. Dejlige farver, som I kan se nedenunder og et hyggeligt ekstra-stikketøj, hvor jeg kan lave et felt af gangen.

Hos Ingers faldt jeg fuldstændig for denne vest og da jeg mærkede på den, var jeg sikker på at den skulle med mig hjem. Uha, det er luksusstrik, som jeg glæder mig til at komme igang med (også)!

Allerede forrige år, hvor vi var i København på garn-shoppetur ledte jeg efter denne farve garn og her var det så, oven i købet til en billig pris og det virker som et lækkert garn. Nu skal jeg bare finde ud af ,om jeg kan bruge det til den cardigan, jeg længe har haft på min "todo"-liste.
Jeg regner med at kunne tilrette den til dette garn. Nu må vi se.

De perfekte knapper fandt jeg hos Fandango, hvor jeg også købte de firkantede til PUK, som snart glider af pindene - måske i dag!

Altså en dejlig dag i Århus, som jeg håber at kunne gøre om en anden gang. Sikke dejlige butikker og alle de søde mennesker, som arbejder i dem. Det blev til en masse indkøb og inspiration til senere. Det er altid nemmere at købe på nettet, når vi først har mærket på garnet og også at kunne prøve modellerne er fint.


3 kommentarer:

Karen sagde ...

Hold da op - du har fået en købt en masse - og en masse lækre ting. Det må have været en fantastisk tur (kan ikke være andet, når man kommer hjem med 1200 gr garn) ;o)
Kh Karen

Ann sagde ...

Sikke en masse skønne garner og projekter, du der har gang i.
Det bliver spændende at følge.

Jette sagde ...

Tak for sidst og det var nemlig en rigtig hyggelig tur, og den vest fra Inger's spøger stadigvæk, men den kan jo altid bestilles. Og mange gode ting du fik købt, glæder mig til at se hvad der kommer først på pindene...:o) Vi ses imorgen ved daggry..:o)