torsdag den 15. april 2010

Garnindkøb
Så kom der lige 450 g mere til garn-lagret! Jette og jeg var i Middelfart og besøgte Garniture. Det er virkelig en fin og rar butik, som kan anbefales, hvis man er på de kanter. Men jeg faldt altså for denne tunika, så den måtte bare med hjem og selvfølgelig noget lækkert garn, som fulgte med .

Derudover er mit lager også vokset med dette bomuldsgarn fra Isager, som jeg købte på messen i Middelfart og som skal bruges til Josefine.
Så er der vist også projekter nok til denne sommer. Jeg har gang i Snoninger af Annette Danielsen.

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Ja, det er jo fine ting du har fået til lageret..:o)) Andre kan jo nok lade være med at købe garn, hi hi...:o)))))

Helle : sagde ...

Sikke nogle skønne ting du har købt, den tunika ser super dejlig ud !

God weekend !!

Mona Just sagde ...

Hej
Jeg har lige nydt din blok og dine meget gode kommentarer om dit strik. Dejligt du deler det med os. Jeg er særlig glad for du har det med Holst garn som jeg også har - de fleste valder i svime over det...
Har du overvejet at blive medlem af www.ravelry.com. Det er et - engelsksproget -forum for strikkenørder som du (og jeg) og det er rigtig godt til at styre sine garnbunker, kommende projekter mm. Jeg er vild med det.

Og det er nemt at se hvad forandringer nogen foretager til modeller og hvad for kroppe modellerne ser bedst ud på mm. Jeg kan varmt anbefale dig at kigge derind.